2020.11.28.

Könyvelői Praktikum
A legátfogóbb és leggyorsabb online elérhető tudástár ahhoz, hogy Ön is tökéletes könyvelő legyen! Folyamatosan frissített szakmai anyagok, iratminták, nyomtatványok.

Ágazati bértámogatási program feltételei
A 2020. november 11-től kérvényezhető Ágazati bértámogatási programnál feltétel az, hogy a vendéglátó egység üzemeljen, kávézó nyitva is legyen, vagy csak az a feltétel, hogy a alkalmazotti jogviszonyt a dolgozókkal 2020.december 31-ig megtartsák és részükre a bérkifizetés megtörténjen?

Rendezvényeken, nem rendszeresen végzett fotózási tevékenység adózása
Rendezvényeken ( esküvő, névnap), nem rendszeresen, díjazás ellenében végzett fényképezési tevékenység végezhető-e adószámos magánszemélyként, vagy szükséges hozzá egyéni vállalkozás vagy egyéb vállalkozási forma létrehozása?

Elektronikus fizetési lehetőség biztosítása
Magánszemély aki egyéb szálláshely szolgáltatást végez (kis apartmanházat működtet) 2021.01.01-től kötelezett-e bankkártya-elfogadó terminál beszerzésére?

2020.11.28.

NAV-hírek
Ez a hírcsatorna összesítve tartalmazza valamennyi magyar nyelvű RSS-csatorna - kivéve a régiós csatornák - információját.

20A215
Negyedéves/éves bevallás a szociálpolitikai menetdíj-támogatás személyszállítási tevékenységek szerinti adatairól

1865
ÁFA BEVALLÁS (BEVALLÁS, ADATSZOLGÁLTATÁS)

20T113
20T113 Kérelem a csoportos áfa adóalanyiság választására és a képviselő személyében bekövetkezett változás bejelentésére